Zwift World Hack, en meer

Zwift is al leuk, maar heeft ook zo zijn beperkingen. Gelukkig zijn er onder de vele fanatieke Zwifters ook een paar programmeurs die handige hacks hebben gemaakt waarmee je net even wat meer uit Zwift kunt halen. De bekendste hack, en ook de enige die je eigenlijk nodig hebt, is de Zwift World Hack van Zwift-Preferences. Daarmee kun je jouw instellingen makkelijk finetunen, maar nog belangrijker is dat je altijd elke dag kunt fietsen op jouw favoriete kaart.

Zwift World hack – altijd jouw favoriete wereld

Als je in bent gelogd en wilt gaan Zwiften kun je kiezen uit twee werelden. De een is Watopia, die is elke dag beschikbaar. Daarnaast is er ook altijd een andere kaart die per dag wordt gewisseld. Populaire werelden, zoals Londen en New York komen wat vaker aan bod. Minder populaire kaarten, zoals Richmond, zie je soms maar een of twee dagen in de maand. Best lastig, helemaal als Richmond je favoriet is en die vaak ook nog eens op een dag valt dat je niet kunt Zwiften.

Zwift World Hack
Altijd al New York voor jezelf willen hebben? Met Zwift World Hack kan het!

Gelukkig is er voor dit probleem Zwift World Hack. Een hele handige tool waarmee je niet alleen jouw Zwift-instellingen kunt beheren, maar waarmee je altijd in jouw favoriete kaart kunt fietsen. Je kunt deze ‘hack’, die officieel Zwift Preferences heet, zelf downloaden en installeren op je pc. Momenteel werkt hij nog niet op smartphones en tablets en dikke kans dat dat ook nooit gaat gebeuren.

Zwift World Hack kan nog meer

Naast dat je altijd kunt kiezen in welke wereld jij fietst, kun je met Zwift Preferences nog veel meer instellingen aanpassen. De weerstand, of de Road Feel van je Tacx NEO aan moet staan, enzovoorts. De meeste van deze instellingen vind je ook in Zwift zelf, maar met Zwift Preferences heb je er net wat meer over te zeggen.

Verder wil ik nog even benadrukken dat Zwift het gebruik van Zwift World Hack en Zwift Preferences niet ziet als cheaten. Je wordt er niet beter van, je past alleen op een andere manier je voorkeuren aan. En verder is het natuurlijk altijd je eigen verantwoordelijkheid om deze software te installeren. Download hem ook alleen via deze link, en update hem vervolgens alleen via de software zelf. Dan weet je zo goed als zeker dat je geen malware installeert.

Deel dit Zwifter-blog met je vrienden!